Onze satijnen linten van Packbel hebben een luxe en representatieve uitstraling.

Linten

Wilt u een persoonlijke tintje toevoegen aan uw geschenk? Wij kunnen de linten bedrukken met uw logo of slogan in uw eigen huisstijl.

Linten

De linten zijn uitermate geschikt voor al uw promotionele doeleinden. Het wordt gelijk duidelijk wie de afzender van het geschenk is. 

Onze satijnen linten van Packbel hebben een luxe en representatieve uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en de breedte is 15mm. De 10 kleuren die wij standaard op voorraad hebben zijn Wit, Crème, Bruin, Lime, Goud, Rood, Zwart, Roze, Fuchsia en Lichtblauw.

Er gaat 100meter lint op een rol en wordt geleverd in een handige afroldoos. U kunt kiezen uit alle drukkleuren van Vila en om het lint een nog luxere uitstraling te geven, kunt u ook kiezen uit de metallic kleuren goud en zilver. Aangezien onze linten worden bedrukt met foliedruk, is het alleen mogelijk om het lint in één drukkleur te bedrukken. Minimale afname is 4 rollen a 100 meter.   

Linten Vila

Newfoil machine

Onze Newfoil machine met het geavanceerde Servo-regelsysteem en is één van de marktleiders op het gebied van motion control-technologie. Door volledige controle te hebben over het productieproces kan onze Newfoil machine genieten van een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. de Newfoil machine is uitgerust met één druk- en één stansinstallatie met elk een afdruk- / snijgebied van 160 mm x 160 mm. De Newfoil machine heeft het ongeëvenaarde vermogen om labels te stansen in allerlei speciale substraten. Door lamineren en stansen in-line is bovendien de behoefte aan dure vooraf gestanste labels en meerdere doorgangen door verschillende machines geëlimineerd. Alle beschadigde of onvolmaakte labels kunnen onmiddellijk worden herkend en gerectificeerd, zonder overmatig afval, waardoor de totale labelkosten worden verlaagd. Korte tot middelgrote series kunnen economisch worden geproduceerd op het moment van gebruik voor onmiddellijke toepassing, geen inventaris, geen minimumhoeveelheden en geen overtollige voorraad. Deze machines zijn ideaal voor eindgebruikerstoepassingen, zoals fabrikanten van farmaceutische producten, cosmetica, chemicaliën, elektrische en elektronische producten.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen