Een voorbeeld daarvan is het combineren van verschillende druktechnieken die we in huis hebben. Dat levert vaak voor onmogelijk gehouden resultaat op. En dat kan precies zijn wat je nodig hebt. 

Verreikende ambities

We zijn een modern en dynamisch bedrijf. We zijn altijd ingesprongen op nieuwe veelbelovende ontwikkelingen. Zo herkenden we al snel de enorme mogelijkheden van digitaal drukken. We lopen voorop om onze opdrachtgevers het beste te kunnen bieden. Dat wordt in het buitenland ook erkend. Vila opereert steeds internationaler. Opdrachtgevers uit onder andere België, Duitsland, Denemarken en Portugal hebben ons al ontdekt. En daar houdt het wat ons betreft niet op. Onze ambities reiken nog verder.  

Sterke pijlers 

Ambities kunnen we verwezenlijken, omdat we bouwen op een aantal sterke pijlers. Wij houden van aanpakken, we nemen je zorgen uit handen, we bieden altijd de beste oplossing, we investeren veel in onze mensen en de nieuwste technologie en we luisteren goed naar je. Dit zorgt ervoor dat we op een prettige manier samenwerken en het gewenste resultaat leveren. Het is duidelijk dat we de etiquette van de etiketten beheersen

Historie

Vila Etiketten bestaat sinds 1993. Robbert Vugts en Ton Reichardt zijn de oud eigenaren van Vila. Het zijn twee toegewijde en doortastende mannen met ambitie, die elkaar prima aanvullen. Het ijzersterke team van Vila telt inmiddels ruim 60 professionals. Vila Etiketten is sinds 2015 onderdeel van Optimum Group™. Optimum Group™ is een veelzijdige groep aan drukkerijen, gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en een top speler in de Benelux van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen.

Het laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten

Aankomende events

Toon alle events