Vila Etiketten te zien op RTLZ in 'De Barometer'

Optimum Group member Vila Etiketten 7 juni 2020 te zien in het tv-programma “De Barometer” op RTL Z.

Optimum Group member Vila Etiketten 7 juni 2020 te zien in het tv-programma “De Barometer” op RTL Z.

Afgelopen vrijdag 22 mei waren de opnames voor het tv-programma “De Barometer” bij Vila Etiketten, member company Optimum Group. De Barometer is een programma op RTLZ over succesverhalen uit de ondernemerswereld. Ondernemers delen de ins en outs van hun bedrijf. Met de barometer peilen ze vervolgens welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Met onze uitzending willen wij collectief bijdragen aan het bewustzijn van ondernemend Nederland. Samen met jullie willen wij de nieuwste ontwikkelingen overbrengen op onze kijkers – en door middel van beeld de achterkant van jouw expertise, technologieën en debedrijfscultuur binnen deze branche in beeld brengen en uitzenden

In deze aflevering van ‘How It’s Done’  staat het proces “etiketten maken” centraal. Om dit proces toe te lichten zijn de programmamakers dit keer op bezoek bij onze collega’s in Breda (Vila Etiketten). Onze eigen Ton Reijchard geeft een kijkje achter de schermen van het digitale productieproces en gaat kort in op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame etiketten.  

De aflevering is te zien op zondag 7 juni 2020 om 10.00 uur. Mocht je om wat voor reden niet kunnen kijken is er een herhaling te zien op de daaropvolgende dinsdag om 15.30 uur en zaterdag om 16.00 uur.