Leverbetrouwbaarheid Vila Etiketten nog verder opgeschaald.

Leverbetrouwbaarheid Vila Etiketten nog verder opgeschaald.

COVID-19 heeft wereldwijd veel impact. In deze omstandigheden zetten wij in op het versterken van leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producten en leveranciers.

COVID-19 - het Coronavirus - heeft wereldwijd het maatschappelijk verkeer ontregeld en heeft hierdoor ook gevolgen voor de productie en dienstverlening van vele bedrijven. In deze bijzondere omstandigheden zet Vila Etiketten in op het versterken van haar leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producenten en leveranciers (van vitale sectoren).

Vila Etiketten en Optimum Group: samen sterk

Vila Etiketten ziet een etiket als meer dan een informatiedrager. Het is een wezenlijk onderdeel van uw merkcommunicatie. Wij richten ons voornamelijk op de grafische industrie en kleine oplages. Ons team denkt creatief met u mee. Onze digitale drukkerij gebruikt de nieuwste en beste technologie voor het drukken van uw zelfklevende etiketten en het veredelen van (digitaal voorbedrukte) etiketten. Onze specialisten zoeken altijd naar de optimale verhouding tussen snelheid, prijs en kwaliteit. De flexibiliteit en het oplossend vermogen van ons team is groot. Dankzij ons brede product- assortiment en onze ruime ervaring bieden wij de beste oplossing. Als BRC gecertificeerd bedrijf werken wij uiteraard volgens duidelijke processen en strenge controles.

Vila Etiketten is bovendien onderdeel van Optimum Group, marktleider in de Benelux. Optimum Group ontwikkelt samen met alle members duurzame verpakkingsoplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën.

Met onze gezamenlijke expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving kunnen wij onze klanten zo optimaal mogelijk blijven bedienen.

Vila Etiketten levert

Vila Etiketten heeft een zeer hoge leverbetrouwbaarheid. Dankzij Optimum Group kan deze nog verder versterkt worden. Optimum Group heeft met veertien productielocaties en meer dan 1000 medewerkers alle capaciteit in huis om haar klanten op tijd en in de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen. Daarnaast kan de Optimum Group door haar bedrijfscontinuïteitsplan de leverbetrouwbaarheid nog verder maximaliseren en risico’s beperken.

Wij hebben o.a. de volgende maatregelen genomen:

  • Wij hebben reeds extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd en blijven die voorlopig ook nog verder opbouwen.
  • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op voorraden en levertijden.

Optimum Group duurzame oplossingen

Met onze producten leveren we een constante bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakking- en etiketoplossingen. Met de producten uit ons Optimum Green portfolio vind je altijd een oplossing die past bij jouw MVO-beleid. Samen werken we structureel en sustainable aan een duurzame toekomst. Optimum Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten