Vila Etiketten bestaat sinds 1993. Robbert Vugts en Ton Reichardt zijn de oud eigenaren van Vila en zijn nog steeds werkzaam binnen Vila.

Geschiedenis

Vila Etiketten bestaat sinds 1993. Robbert Vugts en Ton Reichardt zijn de oud eigenaren van Vila en zijn nog steeds werkzaam binnen Vila. Het zijn twee toegewijde en doortastende mannen met ambitie, die elkaar prima aanvullen. Ton is verantwoordelijk voor de productie en Robbert richt zich op de sales. Het ijzersterke team van Vila telt inmiddels ruim 57 professionals.

Geschiedenis

Precies wat je nodig hebt

Wij weten kennis van zaken en ervaring te koppelen aan enthousiasme en betrokkenheid. Onze mensen weten als geen ander hoe het hoort. Al die kennis en ervaring wordt dagelijks in de praktijk gebracht. Een voorbeeld daarvan is het combineren van verschillende druktechnieken die we in huis hebben. Dat levert vaak voor onmogelijk gehouden resultaat op. En dat kan precies zijn wat je nodig hebt. 

Verreikende ambities

We zijn een modern en dynamisch bedrijf. We zijn altijd ingesprongen op nieuwe veelbelovende ontwikkelingen. Zo herkenden we al snel de enorme mogelijkheden van digitaal drukken. We lopen voorop om onze opdrachtgevers het beste te kunnen bieden. Dat wordt in het buitenland ook erkend. Vila opereert steeds internationaler. Opdrachtgevers uit onder andere België, Duitsland, Denemarken en Portugal hebben ons al ontdekt. En daar houdt het wat ons betreft niet op. Onze ambities reiken nog verder.  

Sterke pijlers 

Ambities kunnen we verwezenlijken, omdat we bouwen op een aantal sterke pijlers. Wij houden van aanpakken, we nemen je zorgen uit handen, we bieden altijd de beste oplossing, we investeren veel in onze mensen en de nieuwste technologie en we luisteren goed naar je. Dit zorgt ervoor dat we op een prettige manier samenwerken en het gewenste resultaat leveren. Het is duidelijk dat we de etiquette van de etiketten beheersen.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten