Wij zijn gespecialiseerd in het uniek bedrukken van zelfklevende etiketten. Voor het beste resultaat maken we gebruik van verschillende druktechnieken: digitaal en thermal-transfer.

Variabele dataprinting

Levering binnen een dag!

Variabele dataprinting

Vila is gespecialiseerd in het uniek printen van zelfklevende etiketten in uiteenlopende kleuren en materialen. Ons beproefde controlesysteem voorkomt dubbele en ongewenste nummers. Afhankelijk van je wensen, leveren we al binnen 1 dag.

Wij zijn gespecialiseerd in het uniek bedrukken van zelfklevende etiketten. Dit kan op aangeleverde en op geheel door ons verzorgde etiketten. Oplopend, aflopend of alfanumeriek. Het kan. Evenals verschillende soorten barcodes, persoonsgegevens, adressenbestanden en afbeeldingen. Voor het beste resultaat maken we gebruik van verschillende druktechnieken: digitaal en thermal-transfer.

Precisie speelt bij logistieke operaties een grote rol. Variabele dataprinting met unieke barcodes maakt het werken in magazijnen overzichtelijker en makkelijker. 

  • Voor een overzicht van de beschikbare materialen, klik hier.
Variabele Dataprinting Vila

HP Indigo

De techniek van onze HP Indigo machines is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus de kleuren violet, orange, green en dekwit. Het sluitwerk is altijd 100% dankzij het unieke systeem waarbij het volledig opgebouwde beeld in één keer op het materiaal wordt overgezet in plaats van kleur voor kleur. Het is dus mogelijk tot in de fijnste details sluitend te blijven werken en verlooprasters bijna tot nul terug te brengen zonder breuklijnen.

Novexx printer

Onze Novexx printers kunnen worden gebruikt met thermische overdracht of thermische directe technologie en drukt barcodes, lettertypen en afbeeldingen van hoge kwaliteit af op een groot aantal labelmaterialen. Vanwege de flexibiliteit van de Novexx printer, is hij klaar voor tal van toepassingen en ondersteunt uw identificatie- en traceerbaarheidsprocessen, voornamelijk gerelateerd aan primaire en secundaire verpakkingen in industrieën zoals Food, Pharma, Logistics en Ticketing.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen