Binnen 24uur leveren we etiketten voorzien van tekst, barcode, logo, etc. Thermal-transfer etiketten zijn ideaal als informatiedrager voor dozen en ander materiaal.

Thermal Transfer

Onze afdeling thermal-transfer is gespecialieerd in het razendsnel printen van zelfklevende etiketten en kaartjes.

Thermal Transfer

Binnen 24uur leveren we etiketten voorzien van tekst, barcode, logo, etc. U hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment blanco etiketten, die we op voorraad hebben. In alle gevallen is de drukkleur zwart. Maatwerk schuwen we niet. Met ons machinepark kunnen we alle afwijkende formatie, kleuren en materialen direct voor je aanmaken.  

Betrouwbare barcodes zijn erg belangrijk voor uw werkproces. Vila is niet alleen snel, maar we streven ook naar onderscheidende topkwaliteit. Daarom werken we met één van de beste printermerken: Avery Dennison. Wij zijn in staat om de beste kwaliteit barcodes te printen. Verificatie met onze professionele apparatuur garandeert u een uitstekend te scannen barcode. Dankzij onze software zijn we in staat alle bestaande barcodes te printen.  

Thermal Transfer Vila

Ook verpakkingsmateriaal vraagt om etiketten. Thermal-transfer etiketten zijn ideaal als informatiedrager voor dozen en ander materiaal. Ook voor andere retailers, waaronder Zeeman, produceren wij praktische etiketten. De toepassingen zijn legio en wij zorgen voor een prima leesbaarheid voor klant en kassasysteem. Deze etiketten zijn niet permanent klevend.

Novexx printer

Onze Novexx printers kunnen worden gebruikt met thermische overdracht of thermische directe technologie en drukt barcodes, lettertypen en afbeeldingen van hoge kwaliteit af op een groot aantal labelmaterialen. Vanwege de flexibiliteit van de Novexx printer, is hij klaar voor tal van toepassingen en ondersteunt uw identificatie- en traceerbaarheidsprocessen, voornamelijk gerelateerd aan primaire en secundaire verpakkingen in industrieën zoals Food, Pharma, Logistics en Ticketing.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen