Je hebt de keuze uit meer dan 70 zelfklevende materialen voorzien van verschillende kleefstoffen. Onze etiketten zijn permanent hechtend, afneembaar en/of geschikt voor diepvries.

Foliedruk

Schitterend en veelzijdig. Wij gebruiken foliedruk niet uitsluitend als veredeling, maar als volwaardig druktechniek op papier en kunststof.

Foliedruk

Foliedruk is een hoogdruktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een magnesium cliché. Dat cliché wordt verwarmd en drukt de folie uit op vrijwel iedere ondergrond. We hebben 20 Newfoil machines die in perfecte staat verkeren. Met dit indrukwekkende machinepark drukken we metallic-kleuren (zoals goud en zilver), digitaal voorbedrukte etiketten, van rol naar vel, enkel- of meerbaans en kunnen we lamineren. Tevens zijn we met deze machines in de mogelijkheid om kleine aantallen blanco etiketten in uiteenlopende formaten te maken met behulp van Foliedruk.

Er zijn veel mogelijkheden 

Je hebt de keuze uit meer dan 70 zelfklevende materialen voorzien van verschillende kleefstoffen. Onze etiketten zijn permanent hechtend, afneembaar en/of geschikt voor diepvries. Er zijn meer dan 70 drukkleuren: mat, glanzend of metallic. Met een levertijd van maximaal vijf werkdagen, bewijzen we ook hier weer dat we razendsnel zijn. Foliedruk is populair in de detailhandel en dat is niet voor niets. Het is een techniek die prima tot zijn recht komt voor onder andere bloemenwinkels, drogisterijen en cadeaushops.

  • Wij hebben een grote hoeveelheid aan stansvormen beschikbaar. Klik hier voor het overzicht.
  • Voor een overzicht van de beschikbare materialen, klik hier.
  • Voor alle drukkleuren, klik hier.
Foliedruk Vila

Heeft een product extra aandacht nodig of wil je de nadruk op een bepaald kenmerk leggen? Dan is een (niet permanent klevend) foliedruk etiket een uitgelezen middel. Op zoek naar een metallic uitstraling? De zilverkleurige ondergrond zorgt voor een metallic look. Gebruik van dekwit garandeert een sterke uitstraling. Een ander voorbeeld is om twee technieken te combineren: bijvoorbeeld een aantal kleuren digitaal gecombineerd met foliedruk metallic. Een ander voorbeeld is transparant materiaal dekkend gedrukt. Dit zorgt voor een mooie en kwalitatieve uitstraling. 

Newfoil machine

Onze Newfoil machine met het geavanceerde Servo-regelsysteem en is één van de marktleiders op het gebied van motion control-technologie. Door volledige controle te hebben over het productieproces kan onze Newfoil machine genieten van een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. de Newfoil machine is uitgerust met één druk- en één stansinstallatie met elk een afdruk- / snijgebied van 160 mm x 160 mm. De Newfoil machine heeft het ongeëvenaarde vermogen om labels te stansen in allerlei speciale substraten. Door lamineren en stansen in-line is bovendien de behoefte aan dure vooraf gestanste labels en meerdere doorgangen door verschillende machines geëlimineerd. Alle beschadigde of onvolmaakte labels kunnen onmiddellijk worden herkend en gerectificeerd, zonder overmatig afval, waardoor de totale labelkosten worden verlaagd. Korte tot middelgrote series kunnen economisch worden geproduceerd op het moment van gebruik voor onmiddellijke toepassing, geen inventaris, geen minimumhoeveelheden en geen overtollige voorraad. Deze machines zijn ideaal voor eindgebruikerstoepassingen, zoals fabrikanten van farmaceutische producten, cosmetica, chemicaliën, elektrische en elektronische producten.

Technische specificaties

Materiaal
- Op elk gewenst materiaal zoals:
- Ongestreken papier
- Gestreken papier
- Thermisch papier 
- Vellum papier 
- Gemetaliseerd papier
- Specials 
- Suikerriet papier 

- PE

- PP:

  • Transparant
  • Ultra clear
  • Wit
  • No label look

-PET

Formaat

In elk gewenst formaat, geleverd op rol / gesneden en gestapeld.

Belijming
- Permanent
- Afneembaar
- Extra permanent
- Vriezer bestendig

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen