Digitale druk betekent een hogere snelheid, betere kwaliteit en meer mogelijkheden.  Een combinatie van digitaal fullcolour met foliedruk levert verrassend mooie etiketten op.

Digitaal

Digitale druk betekent een hogere snelheid, betere kwaliteit en meer mogelijkheden.

Digitaal

Digitale druk betekent een hogere snelheid, betere kwaliteit en meer mogelijkheden. De snelheid, kwaliteit en mogelijkheden van digitaal drukwerk nemen alleen maar toe. Het is een perfecte manier om kleine en grote oplages etiketten te printen. Digitaal printen is zelfs een ware uitkomst bij diversiteit. Dat wil zeggen als je een serie etiketten print met verschillende variaties binnen de serie. We leveren etiketten in offset kwaliteit op een papieren of kunststof ondergrond. Een combinatie van digitaal fullcolour met foliedruk levert verrassend mooie etiketten op.

  • Wij hebben een grote hoeveelheid aan stansvormen beschikbaar. Klik hier voor het overzicht. 
  • Voor een overzicht van de beschikbare materialen, klik hier

Tot in detail

De techniek van onze HP Indigo machines is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met de kwaliteit van offset drukwerk. Dankzij zeven kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. We gebruiken CMYK plus de kleuren violet, orange, green en dekwit. Het sluitwerk is altijd 100% dankzij het unieke systeem waarbij het volledig opgebouwde beeld in één keer op het materiaal wordt overgezet in plaats van kleur voor kleur. Het is dus mogelijk tot in de fijnste details sluitend te blijven werken en verlooprasters bijna tot nul terug te brengen zonder breuklijnen.

Nabewerken

Onze toonaangevende digitale afwerkingsapparatuur wordt dagelijks wereldwijd gebruikt om etiketten en verpakkingen van de allerhoogste kwaliteit te produceren. Vila kiest voor het apparatuur van ABG omdat deze eenvoudig te gebruiken, snel, geautomatiseerd, flexibel en betrouwbaar is. Wij weten dat we op de ABG digitale afwerkingssystemen kunnen bouwen om jarenlang probleemloos te kunnen werken.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen