De impact van een etiket is veel groter dan je denkt. Het is meer dan een informatiedrager, het is een wezenlijk onderdeel van merkcommunicatie. Een goed etiket zorgt namelijk voor branding.

De etiquette van Vila.

De impact van een etiket is groot, dus het is erg belangrijk dat je op de juiste manier met etiketten omgaat. Kortom, je moet de etiquette van de etiketten beheersen.

De impact van een etiket is veel groter dan je denkt. Het is meer dan een informatiedrager, het is een wezenlijk onderdeel van merkcommunicatie. Een goed etiket zorgt namelijk voor branding. Maar dan is het wel erg belangrijk dat je op de juiste manier met etiketten omgaat. Dat je je houdt aan de geschreven en ongeschreven regels. Kortom, dat je de etiquette van de etiketten beheerst.

Kwaliteit  

Wij investeren veel in ons team en in de nieuwste en beste technologie. Om alles in goede banen te leiden, werken we volgens duidelijke processen met strenge interne controles. Vila is ISO 9001 gecertificeerd. Maar er is meer: we realiseren ons dat het materiaal waarmee we werken de kwaliteit van de output grotendeels bepaalt – dus we kopen alleen de allerbeste grondstoffen in.

Service

Wij luisteren goed naar onze relaties. We verkopen geen nee, maar we denken juist mee met onze opdrachtgevers. En gelukkig zijn de flexibiliteit en het oplossend vermogen van ons team groot. Dat team bestaat uit toegewijde professionals met een enorme drive. Mensen die weten hoe het hoort. Zij maken beloften waar. Elke dag. 

Diversiteit

Wij bieden je dankzij ons brede productassortiment altijd de beste oplossing. Daarbij denken we altijd aan een optimale verhouding tussen snelheid, prijs en kwaliteit. Onze diversiteit wordt versterkt door onze brede ervaring in diverse branches. Dat heeft ons geleerd altijd heel flexibel naar passende oplossingen te zoeken. Hiervan profiteren al onze opdrachtgevers. 

Snelheid

Wij houden van aanpakken. Dus afhankelijk van de opdracht en druktechniek streven we naar de snelst mogelijke levertijd. Snelheid is de gewoonste zaak van de wereld voor ons. En hoewel het misschien tegenstrijdig klinkt, zorgt het enorme tempo waarin wij werken voor interne rust. Iedereen binnen het team weet precies waar hij aan toe is en wat er van hem wordt verwacht. 

Kracht

Wij nemen je zorgen uit handen. Als je ons een opdracht geeft, zorgen wij ervoor dat het in orde komt. daarop kun je rekenen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het lukt omdat onze organisatie staat als een huis, de processen kloppen en de orderafwikkeling in uitstekende handen is. Dat is de kracht van Vila.

Neem contact   met ons op
Neem contact met ons op
Direct contact Meer weten