Optimum Group deelname Empack 2017

EMPACK 2017

Bezoek ons tijdens EMPACK 2017

Tijdens de Empack zullen wij, de leden van de Optimum Group: Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal Drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten u graag informeren over hetgeen wij voor u op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen te bieden hebben. Bezoek onze nieuwe beursstand: Hal 1, stand A127.

OPTIMUM GROUP™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. Wij bedienen zowel afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Als groep bieden wij u een unieke combinatie van expertise op het gebied van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, booklets, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, wijnglas labels, plakband, foliën en diverse flexibele verpakkingsoplossingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onbedrukte etiketten, printers en thermische linten.

De Optimum Group bedrijven zijn in staat u als klant te voorzien van een breder productaanbod, perfecte service door een gecombineerde verkooporganisatie en flexibiliteit door de verschillende productielocaties in Nederland.

Graag ontmoeten wij u voor een persoonlijk gesprek tijdens deze beurs.
Meer informatie over de Empack vindt u hier.