Vila Etiketten zet de zon aan het werk!

 
Breda, 11 april 2016
 
Vila Etiketten heeft haar goede voornemens nog verder in de praktijk gebracht en gaat over op zonne-energie. Afgelopen week zijn er maar liefst 290 zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand geplaatst. Een mooie stap richting een groene toekomst.
 
MVO als belangrijk speerpunt
Elk jaar is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk punt op de agenda bij Vila Etiketten. Een aantal jaren geleden zijn wij in het kader van MVO al overgestapt van 36 Watt TL verlichting naar 9 Watt LED verlichting in het hele bedrijfspand. Tevens is er begin dit jaar geïnvesteerd in twee hybride bedrijfsauto’s. Het plaatsen van zonnepanelen was voor Vila Etiketten dan ook een logische volgende stap in het MVO-beleid.
 
Goede keuze voor de toekomst
Men is steeds meer bekend met de voordelen en de maatschappelijk verantwoorde gedachte van het opwekken van zonne-energie. Gemiddeld wordt 70% van de stroom opgewekt tussen april en september. Ook in de winter leveren zonnepanelen nog zonne-energie en zorgen de zonnepanelen het hele jaar door voor een mooie besparing op de energiekosten en werken we mee aan een schoner milieu. Vila Etiketten zal met de 290 panelen 67.000 kWh per jaar opwekken.
 
Tevens onderzoeken wij op dit moment de mogelijkheden van MVO voor onze vestigingen Etiket Nederland in Alkmaar en Speciaal drukkerij Max Aarts in Enschede. Samen vormen wij een top 3 speler in de markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.
 
Voor vragen en informatie kunt u terecht bij:
Ton Reichardt                                    
Vila Etiketten B.V.                                
Breda                                                 
+31 (0)76 571 2800