Optimum Group™

Breda, 6 juni 2016
 
Optimum Group™ is een veelzijdige groep van drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo en digitaal drukwerk en bedient vooral afnemers in food, Retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.
 
Unieke bundeling van kennis en kracht!
Optimum Group™ bestaat uit 4 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, speciaal drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten. Door de bundeling van krachten ontstaat een unieke combinatie van expertise in UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk voor zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën en flexibele verpakkingen.
 
De bedrijfsnamen Etiket Nederland, Vila Etiketten, speciaal drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten blijven naast elkaar bestaan. Gecombineerd zijn de vier ondernemingen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn een breder productenpakket, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland.
 
Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 50 miljoen omzet, 220 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 14 UV Flexo drukpersen en 6 digitale machines.